Fatma♥Karim-احلى اغنية من مسلسل فاطمة غول بصوت كريم وفاطمة
Fatma♥Karim-احلى اغنية من مسلسل فاطمة غول بصوت كريم وفاطمة Fatmagülün Suçu Ne 72.Bölüm Son Sahne اغنية بصوت كريم و فاطمة من الحلقة 71,72,73,74,75,76,77,78,79 [ أمام منزلهم في مرسين ] مترجمة عربي Fatmagülün Suçu Ne Evlerinin Önü Mersin Sözleri, Fatmagül ve Kerimin söylediği türkü Ahmet kaya evlerinin önü Mersin - احمد كايا - أمام منزلهم في مرسين Fatmagül♥Karim- احلى اغنية من مسلسل فاطمة غول من الحلقة ,74,75,76,77,78,79,73 Fatma♥Kerim-احلى اغنية من مسلسل فاطمة غول بصوت كريم وفاطمة Fatmagülün Suçu Ne 73,74755,76,77,78,79.Bölüm Fatmagül Kerim Sarki Sahnesi Fatma♥Karim-احلى اغنية من مسلسل فاطمة غول بصوت كريم وفاطمة Evlerinin Önü Mersin Sözleri: Evlerinin önü mersin Ah sular içmem gadınım tersin tersin Mevlâm seni bana versin Al hançerini kadınım vur ben öleyim Ah kapınızda bi danem, kul ben olayım Evlerinin önü susam Ah su bulsam da gadınım çevremi yuğsam Açsam yüzünü baksam dursam Al hançerini kadınım vur ben öleyim Ah kapınızda bi danem, kul ben olayım From: SerbestWelt Views: 5 0 ratings Time: 03:42 More in Music مشاهده وتحميل |